Onze Producten

Producten image

Onze producten

 

“Advies over mijn meubels? Dit heb ik al jaren zo”. Er zijn vaak geen grote veranderingen nodig om een gewenst resultaat te behalen. Wij gaan met u op zoek naar het evenwicht tussen de bestaande situatie en uw ideaal beeld. Wilt u toch wat meer veranderen, is dit natuurlijk ook mogelijk. Kijk hier voor onder interieuradvies. Geweldige ideeën in gedachten, maar hoe ziet dat er uit? Wij kunnen veel dingen voor u visualiseren, kijk hiervoor onder Tekenwerk. Met een fris kleurtje lukt het ook wel, alleen welke kleur? Kijk hier voor onder kleur- en materiaal advies.

 

Producten – Interieurontwerp

 

Past dit wel in mijn interieur? Een vraag die veel mensen zich stellen wanneer ze wat moois zien.
Om miskopen te voorkomen kunnen wij u interieuradvies geven. Bij dit advies gaan we samen met u kijken wat uw wensen zijn en hoe we die het best toe kunnen passen in uw woning. Dit interieuradvies is een combinatie van onze verschillende diensten. U krijgt tekeningen met inrichtingsvoorstel, kleuradvies, verlichtingsadvies en stylingstips. 
Bespaar tijd en geld en gebruik ons advies als leidraad voor het inrichten van uw woning.

 

Producten – Kleur- en materiaal advies

 

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen voor uw woning. In de winkel leek het zo’n mooi kleurtje, maar eenmaal thuis is het hem net niet. Voorkom hoge kosten en veel tijdverlies, vraag een van onze specialisten voor een advies op maat.

 

Producten – Verkoopstyling

 

Het kan voor komen dat uw woning al enige tijd te koop staat, dit is vervelend want het kost handen vol geld. Dit is de oplossing voor uw probleem: laat u woning tegen een zeer voordelig tarief compleet stylen. “Werkt het dan echt?” Zeker! Bij de verkoop van uw auto, zult u nog even snel de auto door de wasstraat halen en uitzuigen. Want ja een mooie en schone auto verkoop beter. Waarom dat dan niet doen bij uw woning? Neem met ons contact op voor een verblijvend gesprek.

 

Producten – Tekenwerk

 

Uw idee op papier, dat is wat wij voor u kunnen doen. Vergunningsaanvragen bij de gemeente, indelingstekening van de woning, Verkooptekenigen (plattegronden), 3D handschetsen, 3D digitale weergave, 3D animatie. Zit uw tekenwerk er nog niet bij….? Neem dan contact op via het contactformulier.